Videos

Soundscapes/ Tájszólás at MODEM Center for Modern and Contemporary Art
Pátkai Rozina fotóinstallációi a MODEM Modern és Kortárs Művészeti Központ Mélyáramok - Kortárs Magyar Fotográfia kontra Klasszikusok című kiállításán, kurátorok: Szarka Klára és Somosi Rita

Rozina Pátkai: Soundscapes - talking photographs I, II, III & IV.
Photoinstallations made by Rozina Pátkai at MODEM Center for Modern and Contemporary Art, Deep Flows - Contemporary Hungarian Photography vs Classics, curated by Klára Szarka and Rita Somosi
Mammary, nem baj? - interaktív installáció a Kiscelli Múzeumban
Pátkai Rozina - Mammary, nem baj? - interaktív installáció
Kiscelli Múzeum, Testkép kiállítás, Budapest Fotófesztivál 2020.

"Teljesen különböznek, nem baj? Túl nagyok, nem baj? Túl kicsik, nem baj? Kicsit lógnak, nem baj? Az enyém alig látszik. Tök más a kettô. Nagyok és lógnak, nem baj? Öreg vagyok, nem baj? Nem párosíthatók, nem baj? Heg van rajta, nem baj? Műtve vannak, nem baj? Szeretni akarom ôket, nem baj?"

Keresd a párját! A kártyákon jobb és bal oldali mellek láthatóak, amelyeket párosítani kell a hagyományos memóriajáték szabályai szerint."
more

Performances

Hallgatói Szerződés ‒ Pátkai Rozina és az IM Non Random Kórus
Az MKE Intermédia tanszék Munka vs Iskola (https://offbiennale.hu/program/work-v...) c. kiállításának megnyitója az 2017. október 2., Non-Random Galéria, Budapest, Bercsényi u. 7.
Vernissage - IMXXX - Intermédia Retrospektív
szöveg: Szentjóby Tamás és Gettó Ferenc
Mélyáramok kiállítás a MODEM-ben - Pátkai Rozina és a hangzó fotók
Izgalmas felfedezésre hívja a látogatókat a Mélyáramok című tárlat, amely a MODEM és a Budapest FotóFesztivál együttműködésében valósul meg. A nagyszabású kiállítás bemutatja a párhuzamokat, kapcsolatokat, a gyakran rejtett, de mégis létező mélyáramokat a magyar fotográfiában. A világhírű elődök – többek között Brassaï, Lucien Hervé, Paul Almasy – eredeti művei mellett a kortárs magyar fotóművészet számos alkotásával is megismerkedhetünk.
Pátkai Rozina a MAROM ZSK2028 mentorprogramjában
Alkotása a MAROM Egyesület “Zsidó Kultúra 2028” mentorpályázatának segítségével valósult meg, mentora Kisspál Szabolcs. A “Zikaron” társasjáték formájában a holokauszt társadalmi felelősségének
kérdéseit veti fel: kártyajáték, amelynek elemei a Pátkai család vizitkártyaalbuma, a játékosok a kártyák hátoldalain szereplő életutakat a szabályokat betartva vagy azokat megszegve rendezik paklikba.
more

Installations

more

Press

Népszava
Vagyunk-e magunk urai?
https://nepszava.hu/3093888_vagyunk-e-a-magunk-urai
kultura.hu
Örök esőzés, zenéló kép
https://kultura.hu/orok-esozes-zenelo-kep/
more

Contact

CONCERT BOOKING
rozinamusic@gmail.com
Downloads
Rider